Utbildningar

Riskutbildning 1

För behörighet B Riskutbildning del 1 handlar om alkohol och droger, trötthet i trafiken och andra riskfyllda beteende. Kursen är 3 timmar lång. Våra lärare är duktiga och har kompetensen att utbilda eleverna för framtiden på ett lärorikt sätt.

Introduktionsutbildning

Introduktionsutbildning även kallad handledarutbildning är för dig som vill övningsköra hemma. Du kan gå en handledarkurs hos oss för att börja övningsköra hemma.

Personbil

Vi utbildar i behörighet B för personbil både manuell och automatväxlad bil.
Hos oss får du ett tryggt val för din körkortsutbildning. Vi strävar alltid efter elevernas bästa. Vi ser till att du får trygghet hos oss under tiden du kör hos oss.

Teorikurs

Vi lägger stor vikt på den teoretiska delen av en körkortsutbildning. Därför håller vi teorikurser på 15 timmar vid 10 tillfällen. Varje teoriundervisning är 1.5 tim långa. Våra teorikurser är intensiva och pågår under 10 dagar när det väl planeras in. Vår erfarna lärare är duktiga och pedagogiska vilket leder till en lärorik kurs. Teorikurserna är förbokningsbara och måste bokas in i förväg. Vi har därför begränsat antal deltagare på kurserna. Vill du får hjälp med teorin inför körprovet? tveka inte att höra av dig för att få den bästa tänkbara hjälpen.

Stäng meny
×
×

Kundvagn